0 items
Winkelwagen: €0.00

Wellbutrin XL Bestellen Nederland

 • Betaalmogelijkheden: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Jcb card
 • Bereikbaarheid: het medicijn is in voorraad
 • Is er een voorschrift nodig? Om Generiek Wellbutrin XL te kopen hebt u geen voorschrift nodig
 • Rating van het product 4.36 van 5, gegeven door onze klanten - 36 reacties.
  Wellbutrin XL
 • Werkende stof: Bupropion
 • Vorm: pil
 • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
 • Bezorgtijd: luchtpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

 • Bent u op zoek naar Generiek Wellbutrin XL in Nederland?
 • Bij de apotheek wordt u gevraagd om een voorschift van uw huisarts voor Generiek Wellbutrin XL voor te leggen?
 • Schaamt u om met uw huisarts over uw probleem te spreken of hebt u geen tijd om het voorschrift bij de huisarts te halen?
 • Ben u er van zeker dat werkende stof Bupropion die Generiek Wellbutrin XL bevat u zal helpen?

Dan bent u bij ons op het juiste adres! Bij onze internetapotheek https://zonder-voorschrift.nl/wellbutrin-bestellen-nederland.html. kunt u Generiek Wellbutrin XL van uitstekende kwaliteit zonder voorschift ontvangen. Wij bezorgen uw bestelling anoniem niet alleen naar Nederland, maar naar ieder door u aangegeven bestemming wereldwijd. Wij verpakken Generiek Wellbutrin XL in een ondoorzichtige verpakking. Al onze zendingen worden op tijd bezorgd.

Let op! De prijs voor pillen in de grotere Generiek Wellbutrin XL verpakkingen is lager danbij de bestelling van kleinere verpakkingen. Kijk in het veld Besparen waar het staat hoeveel u kunt bespare. De bestellingen van Generiek Wellbutrin XL voor het bedrag hoger dan 188,- euro worden gratis bezorgd.

U kunt uw aankoop van Generiek Wellbutrin XL op de beveiligde pagina met de ssl verbinding met behulp van uw internationale betaalkaart (Visa, Mastercard). De internetapotheek zonder-voorschrift.nl is dag en nacht geopend. De gekwalificeerde helpdesk is bereid al uw vragen betreffende Generiek Wellbutrin XL te beantwoorden.

Als u onze internetwinkel zonder-voorschrift.nl leuk vindt, steun hem door op het knopje google plus (g+) te drukken. Daardoor krijgt u een korting voor uw aankoop van Generiek Wellbutrin XL.

Adviseer onze website aan uw vrienden in Nederland en krijg een extra korting op uw Generiek Wellbutrin XL.


Bupropion is een antidepressivum dat werkt als selectieve remmer van de neuronale heropname van catecholamines (noradrenaline en dopamine) met een minimaal effect op de heropname van serotonine. Bupropion wordt ook ingezet ter ondersteuning bij het stoppen met roken. Het precieze werkingsmechnisme als antidepressivum en als hulpmiddel om te stoppen met roken is onbekend. Het antidepressie-effect treedt op na twee weken. Als bupropion wordt gebruikt voor het stoppen met roken is het van belang om de inname van bupropion twee weken voor de rookstop te starten.

Gebruik bij depressie:
Bupropion blijkt even effectief te zijn in het behandelen van milde tot matige depressies als andere antidepressiva. In tegenstelling tot vele andere antidepressiva heeft bupropion geen nadelige invloed op de seksuele functionaliteit.

Gebruik bij rookstop:
Bupropion vermindert het verlangen naar nicotine en mildert de zogeheten afkickverschijnselen. Op korte termijn vermindert het ook de gewichtstoename die vaak optreedt na het stoppen met roken. De behandelduur is meestal 7 tot 10 weken en men dient te stoppen met roken rond de tiende dag.
Mogelijk kan bupropion ook ter behandeling van obesitas gebruikt worden wanneer de voordelen opwegen tegen de mogelijke nadelen.

Informatie over het gebruik:
Uw dosering is gebaseerd op uw medische toestand en de respons op de behandeling. Oraal in te nemen. Neem een of twee keer per dag zonder voedsel. Normaal gesproken is de maximale dosis is 300-400 mg per dag (maximale enkelvoudige dosis van 150-200 mg)
Contra-indicaties:
Wegens het convulsie-drempel verlagend effect van bupropion is het gebruik ten sterkste af te raden bij pati?nten die eerder een convulsie ondergingen of epilepsie hebben. Het gebruik bij alcohol- of benzodiazepineverslaving is ook gecontra-indiceerd wegens het verhoogde risico op convulsies bij abrupte ontwenningsverschijnselen van alcohol of benzodiazepines. Ook ernstige levercirrose, een eetstoornis in de voorgeschiedenis of een tumor in het centrale zenuwstelsel sluiten het gebruik van bupropion uit. Bij gelijktijdig gebruik van MAO-inhibitoren is bupropion eveneens af te raden.
.

Generiek Wellbutrin XL 150mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
150 mg x 120 pillen €136.76 €1.14 €14.00  
150 mg x 90 pillen €105.80 €1.18 €7.27  
150 mg x 60 pillen €72.69 €1.21 €2.69  
150 mg x 30 pillen €37.69 €1.26 €0.00  

Wij leveren met:

Bezorging