0 items
Winkelwagen: €0.00

Tadalis SX Bestellen Nederland

 • Betaalmogelijkheden: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Jcb card
 • Bereikbaarheid: het medicijn is in voorraad
 • Is er een voorschrift nodig? Om Tadalis SX te kopen hebt u geen voorschrift nodig
 • Rating van het product 4.36 van 5, gegeven door onze klanten - 36 reacties.
  Tadalis SX
 • Werkende stof: Tadalafil
 • Vorm: pil
 • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
 • Bezorgtijd: luchtpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

 • Bent u op zoek naar Tadalis SX in Nederland?
 • Bij de apotheek wordt u gevraagd om een voorschift van uw huisarts voor Tadalis SX voor te leggen?
 • Schaamt u om met uw huisarts over uw probleem te spreken of hebt u geen tijd om het voorschrift bij de huisarts te halen?
 • Ben u er van zeker dat werkende stof Tadalafil die Tadalis SX bevat u zal helpen?

Dan bent u bij ons op het juiste adres! Bij onze internetapotheek https://zonder-voorschrift.nl/tadalis-sx-bestellen-nederland.html. kunt u Tadalis SX van uitstekende kwaliteit zonder voorschift ontvangen. Wij bezorgen uw bestelling anoniem niet alleen naar Nederland, maar naar ieder door u aangegeven bestemming wereldwijd. Wij verpakken Tadalis SX in een ondoorzichtige verpakking. Al onze zendingen worden op tijd bezorgd.

Let op! De prijs voor pillen in de grotere Tadalis SX verpakkingen is lager danbij de bestelling van kleinere verpakkingen. Kijk in het veld Besparen waar het staat hoeveel u kunt bespare. De bestellingen van Tadalis SX voor het bedrag hoger dan 188,- euro worden gratis bezorgd.

U kunt uw aankoop van Tadalis SX op de beveiligde pagina met de ssl verbinding met behulp van uw internationale betaalkaart (Visa, Mastercard). De internetapotheek zonder-voorschrift.nl is dag en nacht geopend. De gekwalificeerde helpdesk is bereid al uw vragen betreffende Tadalis SX te beantwoorden.

Als u onze internetwinkel zonder-voorschrift.nl leuk vindt, steun hem door op het knopje google plus (g+) te drukken. Daardoor krijgt u een korting voor uw aankoop van Tadalis SX.

Adviseer onze website aan uw vrienden in Nederland en krijg een extra korting op uw Tadalis SX.


Tadalis Sx is een geneesmiddel dat gebruikt wordt om erectiestoornissen te behandelen.
Tadalis Sx is een oraal geneesmiddel met een bewezen effectieve periode van maximaal 36 uur binnen 30 minuten. Hiermee kunt u kiezen voor de beste voor u en uw partner de tijd. Klinische tests hebben bewezen dat tadalis sx effectief is zonder dat een recept voor 88% van alle mannen genoeg is om een erectie te bereiken en te behouden voor de geslachtsgemeenschap rechtop. Hoewel tadalis sx aanwezig is en effectief zijn tot 36 uur in het lichaam, kan erecties alleen plaatsvinden met seksuele stimulatie, en alleen zo lang als gewenst, telkens voor maximaal 4 uur.
Dosering:
De maximale aanbevolen dosering is1 tablet eenmaal per dag .Tadalis Sx kunnen worden genomen tussen 30 minuten en 36 uur vóór de verwachte seksuele activiteit
. De aanbevolen maximale doseringsfrequentie is eenmaal per dag, maar ononderbroken dagelijks gebruik van tadalis sx wordt afgeraden.

Bijwerkingen:
Zoals alle geneesmiddelen kan leiden tot tadalis sx zonder recept weinig bijwerkingen. Het vaakst gebruikt in de studie waren de bijwerkingen hoofdpijn, myalgie (spierpijn), dyspepsie (maagklachten na het eten) en pijn in de rug. De ernst van deze bijwerkingen kunnen worden verminderd met lagere doses. De meeste patienten ervaren geen bijwerkingen.

Tadalis SX 20mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
20 mg x 180 pillen €403.81 €2.24 €137.30 Gratis bezorging
20 mg x 120 pillen €281.77 €2.35 €78.61 Gratis bezorging
20 mg x 90 pillen €222.11 €2.47 €48.46 Gratis bezorging
20 mg x 60 pillen €155.23 €2.59 €24.77  
20 mg x 30 pillen €81.65 €2.73 €8.35  
20 mg x 20 pillen €57.25 €2.86 €2.87  

Wij leveren met:

Bezorging