0 items
Winkelwagen: €0.00

Tadacip Bestellen Nederland

 • Betaalmogelijkheden: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Jcb card
 • Bereikbaarheid: het medicijn is in voorraad
 • Is er een voorschrift nodig? Om Tadacip te kopen hebt u geen voorschrift nodig
 • Rating van het product 4.33 van 5, gegeven door onze klanten - 33 reacties.
  Tadacip
 • Werkende stof: Tadalafil
 • Vorm: pil
 • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
 • Bezorgtijd: luchtpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

 • Bent u op zoek naar Tadacip in Nederland?
 • Bij de apotheek wordt u gevraagd om een voorschift van uw huisarts voor Tadacip voor te leggen?
 • Schaamt u om met uw huisarts over uw probleem te spreken of hebt u geen tijd om het voorschrift bij de huisarts te halen?
 • Ben u er van zeker dat werkende stof Tadalafil die Tadacip bevat u zal helpen?

Dan bent u bij ons op het juiste adres! Bij onze internetapotheek https://zonder-voorschrift.nl/tadacip-bestellen-nederland.html. kunt u Tadacip van uitstekende kwaliteit zonder voorschift ontvangen. Wij bezorgen uw bestelling anoniem niet alleen naar Nederland, maar naar ieder door u aangegeven bestemming wereldwijd. Wij verpakken Tadacip in een ondoorzichtige verpakking. Al onze zendingen worden op tijd bezorgd.

Let op! De prijs voor pillen in de grotere Tadacip verpakkingen is lager danbij de bestelling van kleinere verpakkingen. Kijk in het veld Besparen waar het staat hoeveel u kunt bespare. De bestellingen van Tadacip voor het bedrag hoger dan 188,- euro worden gratis bezorgd.

U kunt uw aankoop van Tadacip op de beveiligde pagina met de ssl verbinding met behulp van uw internationale betaalkaart (Visa, Mastercard). De internetapotheek zonder-voorschrift.nl is dag en nacht geopend. De gekwalificeerde helpdesk is bereid al uw vragen betreffende Tadacip te beantwoorden.

Als u onze internetwinkel zonder-voorschrift.nl leuk vindt, steun hem door op het knopje google plus (g+) te drukken. Daardoor krijgt u een korting voor uw aankoop van Tadacip.

Adviseer onze website aan uw vrienden in Nederland en krijg een extra korting op uw Tadacip.


Tadacip is een geneesmiddel dat gebruikt wordt om erectiestoornissen te behandelen.
Tadacip is een oraal geneesmiddel met een bewezen effectieve periode van maximaal 36 uur binnen 30 minuten. Hiermee kunt u kiezen voor de beste voor u en uw partner de tijd. Klinische tests hebben bewezen dat tadacip effectief is zonder dat een recept voor 88% van alle mannen genoeg is om een erectie te bereiken en te behouden voor de geslachtsgemeenschap rechtop. Hoewel tadacip aanwezig is en effectief zijn tot 36 uur in het lichaam, kan erecties alleen plaatsvinden met seksuele stimulatie, en alleen zo lang als gewenst, telkens voor maximaal 4 uur.
Dosering:
De maximale aanbevolen dosering is1 tablet eenmaal per dag .Tadacip kunnen worden genomen tussen 30 minuten en 36 uur vóór de verwachte seksuele activiteit
. De aanbevolen maximale doseringsfrequentie is eenmaal per dag, maar ononderbroken dagelijks gebruik van tadacip wordt afgeraden.

Bijwerkingen:
Zoals alle geneesmiddelen kan leiden tot tadacip zonder recept weinig bijwerkingen. Het vaakst gebruikt in de studie waren de bijwerkingen hoofdpijn, myalgie (spierpijn), dyspepsie (maagklachten na het eten) en pijn in de rug. De ernst van deze bijwerkingen kunnen worden verminderd met lagere doses. De meeste patienten ervaren geen bijwerkingen.

Tadacip 20mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
20 mg x 180 pillen €284.30 €1.58 €150.22 Gratis bezorging
20 mg x 120 pillen €198.15 €1.65 €91.53 Gratis bezorging
20 mg x 92 pillen €158.52 €1.72 €63.57  
20 mg x 60 pillen €107.69 €1.79 €37.15  
20 mg x 32 pillen €59.44 €1.86 €17.80  
20 mg x 20 pillen €42.00 €2.10 €6.28  
20 mg x 12 pillen €28.97 €2.41 €0.00  

Wij leveren met:

Bezorging