0 items
Winkelwagen: €0.00

Revatio Bestellen Nederland

 • Betaalmogelijkheden: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Jcb card
 • Bereikbaarheid: het medicijn is in voorraad
 • Is er een voorschrift nodig? Om Generiek Revatio te kopen hebt u geen voorschrift nodig
 • Rating van het product 4.33 van 5, gegeven door onze klanten - 33 reacties.
  Revatio
 • Werkende stof: Sildenafil Citrate
 • Vorm: pil
 • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
 • Bezorgtijd: luchtpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

 • Bent u op zoek naar Generiek Revatio in Nederland?
 • Bij de apotheek wordt u gevraagd om een voorschift van uw huisarts voor Generiek Revatio voor te leggen?
 • Schaamt u om met uw huisarts over uw probleem te spreken of hebt u geen tijd om het voorschrift bij de huisarts te halen?
 • Ben u er van zeker dat werkende stof Sildenafil Citrate die Generiek Revatio bevat u zal helpen?

Dan bent u bij ons op het juiste adres! Bij onze internetapotheek https://zonder-voorschrift.nl/revatio-bestellen-nederland.html. kunt u Generiek Revatio van uitstekende kwaliteit zonder voorschift ontvangen. Wij bezorgen uw bestelling anoniem niet alleen naar Nederland, maar naar ieder door u aangegeven bestemming wereldwijd. Wij verpakken Generiek Revatio in een ondoorzichtige verpakking. Al onze zendingen worden op tijd bezorgd.

Let op! De prijs voor pillen in de grotere Generiek Revatio verpakkingen is lager danbij de bestelling van kleinere verpakkingen. Kijk in het veld Besparen waar het staat hoeveel u kunt bespare. De bestellingen van Generiek Revatio voor het bedrag hoger dan 188,- euro worden gratis bezorgd.

U kunt uw aankoop van Generiek Revatio op de beveiligde pagina met de ssl verbinding met behulp van uw internationale betaalkaart (Visa, Mastercard). De internetapotheek zonder-voorschrift.nl is dag en nacht geopend. De gekwalificeerde helpdesk is bereid al uw vragen betreffende Generiek Revatio te beantwoorden.

Als u onze internetwinkel zonder-voorschrift.nl leuk vindt, steun hem door op het knopje google plus (g+) te drukken. Daardoor krijgt u een korting voor uw aankoop van Generiek Revatio.

Adviseer onze website aan uw vrienden in Nederland en krijg een extra korting op uw Generiek Revatio.


Revatio is een groep van geneesmiddelen fosfodiësterase type 5 (PDE5)-remmers genoemd.
Revatio (20 mg) verlaagt de bloeddruk in de longen door de bloedvaten in de longen te verwijden.
Revatio (20 mg) wordt gebruikt voor de behandeling van volwassenen en kinderen en adolescenten van 1 tot en met 17 jaar oud met hoge bloeddruk in de bloedvaten van de longen (pulmonale arteriële hypertensie).
Voor volwassenen is de aanbevolen dosering 20 mg driemaal per dag (om de 6 tot 8 uur), ingenomen met of zonder voedsel.

Comedicatie met nitraten is gecontraindiceerd vanwege potentiering van het hypotensieve effect. Gelijktijdig gebruik met ritonavir (HIV-proteaseremmer) en itraconazol is bij de indicatie pulmonale hypertensie gecontraindiceerd in verband met een exceptionele stijging van de revatioplasmaspiegel
Bloedverdunnende geneesmiddelen (bijvoorbeeld warfarine), hoewel deze niet leidden tot bijwerkingen.
Geneesmiddelen die erytromycine, claritromycine, telitromycine (dit zijn antibiotica voor de behandeling van bepaalde bacteriële infecties), saquinavir (voor HIV) of nefazodon (voor depressie) bevatten, omdat het mogelijk nodig is om uw dosering aan te passen.
Alfablokkertherapie (bijv. doxazosine) voor de behandeling van hoge bloeddruk of prostaatproblemen, omdat de combinatie van de twee geneesmiddelen de symptomen van een lage bloeddruk kunnen teweegbrengen (bijv. duizeligheid, licht gevoel in het hoofd).
Mag niet worden ingenomen met alcohol

Mogelijke bijwerkingen:zeer vaak gemelde bijwerkingen zijn hoofdpijn, blozen, spijsverteringsstoornissen, diarree en pijn in de armen of benen.

Generiek Revatio 20mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
20 mg x 120 pillen €172.30 €1.44 €47.38  
20 mg x 90 pillen €137.30 €1.53 €27.46  
20 mg x 60 pillen €96.92 €1.62 €12.92  
20 mg x 30 pillen €54.92 €1.83 €0.00  

Wij leveren met:

Bezorging