0 items
Winkelwagen: €0.00

Proscar Bestellen Nederland

 • Betaalmogelijkheden: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Jcb card
 • Bereikbaarheid: het medicijn is in voorraad
 • Is er een voorschrift nodig? Om Generiek Proscar te kopen hebt u geen voorschrift nodig
 • Rating van het product 4.33 van 5, gegeven door onze klanten - 33 reacties.
  Proscar
 • Werkende stof: Finasteride
 • Vorm: pil
 • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
 • Bezorgtijd: luchtpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

 • Bent u op zoek naar Generiek Proscar in Nederland?
 • Bij de apotheek wordt u gevraagd om een voorschift van uw huisarts voor Generiek Proscar voor te leggen?
 • Schaamt u om met uw huisarts over uw probleem te spreken of hebt u geen tijd om het voorschrift bij de huisarts te halen?
 • Ben u er van zeker dat werkende stof Finasteride die Generiek Proscar bevat u zal helpen?

Dan bent u bij ons op het juiste adres! Bij onze internetapotheek https://zonder-voorschrift.nl/proscar-bestellen-nederland.html. kunt u Generiek Proscar van uitstekende kwaliteit zonder voorschift ontvangen. Wij bezorgen uw bestelling anoniem niet alleen naar Nederland, maar naar ieder door u aangegeven bestemming wereldwijd. Wij verpakken Generiek Proscar in een ondoorzichtige verpakking. Al onze zendingen worden op tijd bezorgd.

Let op! De prijs voor pillen in de grotere Generiek Proscar verpakkingen is lager danbij de bestelling van kleinere verpakkingen. Kijk in het veld Besparen waar het staat hoeveel u kunt bespare. De bestellingen van Generiek Proscar voor het bedrag hoger dan 188,- euro worden gratis bezorgd.

U kunt uw aankoop van Generiek Proscar op de beveiligde pagina met de ssl verbinding met behulp van uw internationale betaalkaart (Visa, Mastercard). De internetapotheek zonder-voorschrift.nl is dag en nacht geopend. De gekwalificeerde helpdesk is bereid al uw vragen betreffende Generiek Proscar te beantwoorden.

Als u onze internetwinkel zonder-voorschrift.nl leuk vindt, steun hem door op het knopje google plus (g+) te drukken. Daardoor krijgt u een korting voor uw aankoop van Generiek Proscar.

Adviseer onze website aan uw vrienden in Nederland en krijg een extra korting op uw Generiek Proscar.


Finasteride wordt gebruikt voor het behandelen van bepaalde vormen van mannelijke kaalheid (androgene alopecia) bij mannen. Het wordt ook gebruikt om symptomen van goedaardige prostaatvergroting (BPH) bij mannen te behandelen die een vergrote prostaat hebben.
Finasteride kan de grootte van de prostaat bij mannen met goedaardige prostaatvergroting (BPH) verkleinen.
Finasteride is niet bestemd voor gebruik bij vrouwen.

Neem finasteride tabletten oraal in. Slik de tabletten met een glas water. U kunt dit geneesmiddel met of zonder voedsel innemen. Neem uw doses op regelmatige tijdstippen. Neem uw geneesmiddel niet vaker dan voorgeschreven.
Als u een dosering vergeet, neem deze dan zo snel mogelijk. Als u niet herinnert tot de volgende dag, neem dan enkel de dosis van die dag.
Bijwerkingen:
Bekende bijwerkingen zijn impotentie (bij 1,1% tot 18,5% van de gebruikers), uitblijven van de ejaculatie (7,2%), verminderd volume van het ejaculaat (0,9% tot 2,8%), verminderd libido (2,5%), gynecomastie (2,2%), erectiestoornissen (1.3%), ejaculatiestoornissen (1,2%) en pijn in de testikels. Daarnaast zou finasteride ook de kans op borstkanker kunnen verhogen. Permanente bijwerkingen worden Post-Finasteride Syndroom genoemd.

Finasteride maskeert het gebruik van anabole steroiden; het is dan ook een middel dat in de sport staat op de lijst van verboden middelen.

Generiek Proscar 5mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
5 mg x 360 pillen €393.94 €1.09 €155.07 Gratis bezorging
5 mg x 180 pillen €205.15 €1.14 €69.46 Gratis bezorging
5 mg x 120 pillen €143.23 €1.19 €39.84  
5 mg x 90 pillen €113.05 €1.26 €24.23  
5 mg x 60 pillen €78.95 €1.32 €12.38  
5 mg x 30 pillen €41.26 €1.38 €4.31  

Wij leveren met:

Bezorging