0 items
Winkelwagen: €0.00

Lasix Bestellen Nederland

 • Betaalmogelijkheden: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Jcb card
 • Bereikbaarheid: het medicijn is in voorraad
 • Is er een voorschrift nodig? Om Generiek Lasix te kopen hebt u geen voorschrift nodig
 • Rating van het product 4.31 van 5, gegeven door onze klanten - 31 reacties.
  Lasix
 • Werkende stof: Furosemide
 • Vorm: pil
 • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
 • Bezorgtijd: luchtpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

 • Bent u op zoek naar Generiek Lasix in Nederland?
 • Bij de apotheek wordt u gevraagd om een voorschift van uw huisarts voor Generiek Lasix voor te leggen?
 • Schaamt u om met uw huisarts over uw probleem te spreken of hebt u geen tijd om het voorschrift bij de huisarts te halen?
 • Ben u er van zeker dat werkende stof Furosemide die Generiek Lasix bevat u zal helpen?

Dan bent u bij ons op het juiste adres! Bij onze internetapotheek https://zonder-voorschrift.nl/lasix-bestellen-nederland.html. kunt u Generiek Lasix van uitstekende kwaliteit zonder voorschift ontvangen. Wij bezorgen uw bestelling anoniem niet alleen naar Nederland, maar naar ieder door u aangegeven bestemming wereldwijd. Wij verpakken Generiek Lasix in een ondoorzichtige verpakking. Al onze zendingen worden op tijd bezorgd.

Let op! De prijs voor pillen in de grotere Generiek Lasix verpakkingen is lager danbij de bestelling van kleinere verpakkingen. Kijk in het veld Besparen waar het staat hoeveel u kunt bespare. De bestellingen van Generiek Lasix voor het bedrag hoger dan 188,- euro worden gratis bezorgd.

U kunt uw aankoop van Generiek Lasix op de beveiligde pagina met de ssl verbinding met behulp van uw internationale betaalkaart (Visa, Mastercard). De internetapotheek zonder-voorschrift.nl is dag en nacht geopend. De gekwalificeerde helpdesk is bereid al uw vragen betreffende Generiek Lasix te beantwoorden.

Als u onze internetwinkel zonder-voorschrift.nl leuk vindt, steun hem door op het knopje google plus (g+) te drukken. Daardoor krijgt u een korting voor uw aankoop van Generiek Lasix.

Adviseer onze website aan uw vrienden in Nederland en krijg een extra korting op uw Generiek Lasix.


Furosemide is een lisdiureticum (vochtafdrijvend middel) dat onder meer gebruikt wordt bij de behandeling van oedeem bij hartfalen, levercirrose, nierfalen en nefrotisch syndroom. Furosemide wordt ook ingezet als bloeddrukverlagend middel. In zeer lage dosering wordt furosemide ook voorgeschreven ter bestrijding van het premenstrueel syndroom.
Furosemide is een diureticum. Het helpt u meer urine, zout en overtollig water uit uw lichaam te halen.
Neem dit geneesmiddel oraal in met een glas water. U kunt dit geneesmiddel met of zonder voedsel innemen. Als het uw maag van streek maakt, nemen met voedsel of melk. Neem uw geneesmiddel niet vaker dan voorgeschreven. Vergeet niet dat het nodig is om meer plassen na het innemen van dit geneesmiddel. Neem uw medicijnen op een moment van de dag, dat voor u niet zal leiden tot problemen. Niet nemen voor het slapen gaan.

Bijwerkingen die u zo snel mogelijk moet melden aan uw arts of zorgverlener:
bloed in de urine of ontlasting,droge mond,koorts of rillingen, gehoorverlies of geruis in uw oren, onregelmatige hartslag, spierpijn of zwakheid, krampen, huiduitslag, maagklachten, pain, of misselijkheid,tintelingen of een verdoofd gevoel in the handen of voeten, buitengewoon zwak of moe, braken of diarree,
gele verkleuring van de ogen of de huid.
Bijwerkingen die meestal geen directe medische zorg nodig hebben (meldt deze aan uw arts of zorgverlener als deze blijven of hinderlijk zijn):
Evenals verschillende andere diuretica staat furosemide op de lijst van verboden middelen in verband met doping. Furosemide maskeert de aanwezigheid van verschillende dopingmiddelen.
Verder zorgt Furosemide voor een verhoogd urinezuurgehalte en kan daardoor tot jichtaanvallen leiden.

Generiek Lasix 100mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
100 mg x 180 pillen €94.58 €0.53 €40.38  
100 mg x 120 pillen €68.64 €0.57 €21.54  
100 mg x 90 pillen €55.67 €0.62 €12.11  
100 mg x 60 pillen €41.94 €0.70 €3.23  
100 mg x 30 pillen €22.66 €0.75 €0.00  

Generiek Lasix 40mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
40 mg x 180 pillen €54.91 €0.31 €27.46  
40 mg x 120 pillen €38.89 €0.32 €16.15  
40 mg x 90 pillen €35.08 €0.39 €6.46  
40 mg x 60 pillen €25.93 €0.43 €1.62  
40 mg x 30 pillen €13.72 €0.46 €0.00  

Wij leveren met:

Bezorging