0 items
Winkelwagen: €0.00

Kamagra Bestellen Nederland

 • Betaalmogelijkheden: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Jcb card
 • Bereikbaarheid: het medicijn is in voorraad
 • Is er een voorschrift nodig? Om Kamagra te kopen hebt u geen voorschrift nodig
 • Rating van het product 4.33 van 5, gegeven door onze klanten - 33 reacties.
  Kamagra
 • Werkende stof: Sildenafil Citrate
 • Vorm: pil
 • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
 • Bezorgtijd: luchtpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

 • Bent u op zoek naar Kamagra in Nederland?
 • Bij de apotheek wordt u gevraagd om een voorschift van uw huisarts voor Kamagra voor te leggen?
 • Schaamt u om met uw huisarts over uw probleem te spreken of hebt u geen tijd om het voorschrift bij de huisarts te halen?
 • Ben u er van zeker dat werkende stof Sildenafil Citrate die Kamagra bevat u zal helpen?

Dan bent u bij ons op het juiste adres! Bij onze internetapotheek https://zonder-voorschrift.nl/kamagra-bestellen-nederland.html. kunt u Kamagra van uitstekende kwaliteit zonder voorschift ontvangen. Wij bezorgen uw bestelling anoniem niet alleen naar Nederland, maar naar ieder door u aangegeven bestemming wereldwijd. Wij verpakken Kamagra in een ondoorzichtige verpakking. Al onze zendingen worden op tijd bezorgd.

Let op! De prijs voor pillen in de grotere Kamagra verpakkingen is lager danbij de bestelling van kleinere verpakkingen. Kijk in het veld Besparen waar het staat hoeveel u kunt bespare. De bestellingen van Kamagra voor het bedrag hoger dan 188,- euro worden gratis bezorgd.

U kunt uw aankoop van Kamagra op de beveiligde pagina met de ssl verbinding met behulp van uw internationale betaalkaart (Visa, Mastercard). De internetapotheek zonder-voorschrift.nl is dag en nacht geopend. De gekwalificeerde helpdesk is bereid al uw vragen betreffende Kamagra te beantwoorden.

Als u onze internetwinkel zonder-voorschrift.nl leuk vindt, steun hem door op het knopje google plus (g+) te drukken. Daardoor krijgt u een korting voor uw aankoop van Kamagra.

Adviseer onze website aan uw vrienden in Nederland en krijg een extra korting op uw Kamagra.


Kamagra is een medicijn dat onder andere de erectie bij mannen stimuleert. Kamagra , een middel ter versteviging van de erectie. De chemische structuur van kamagra gelijkt op die van kamagra , en ook de indicaties en contra-indicaties zijn gelijkaardig
Het werkingsmechanisme van kamagra: drug verhoogt de hoeveelheid bloed stroomt in de penis. Het helpt een man om natuurlijke erectie veroorzaken.
Indicaties: erectiestoornissen van diverse oorzaken, impotentie.
Het is belangrijk te onthouden dat Kamagra alleen werkt als een man sexueel opgewonden is, omdat de chemische onderdelen waarvan het afhankelijk is deze alleen in het lichaam loslaat in een staat van opwinding. Het blijft ongeveer vier uur in het lichaam en het duurt slechts een uur voordat het actief wordt in het bloed. Kamagra kunt u niet vaker dan eenmaal per dag innemen en dient niet dagelijks te worden ingenomen.
Contra-indicaties: overgevoeligheid, gelijktijdig gebruik van stikstofmonoxide donateurs of nitraten, in welke vorm. C zorg: hart-en vaatziekten, anatomische deformatie van de penis, sikkelcelanemie, multipel myeloom, leukemie, jeugd.
Dosering :
Neem dit geneesmiddel oraal in met een glas water. De dosis wordt meestal een uur voor seksuele activiteit ingenomen. U mag niet de dosis meer dan een keer per dag innemen. Neem uw geneesmiddel niet vaker dan voorgeschreven.
Een volwassen dosis - 50 mg 1 maal per dag. Kan de dosis worden verhoogd tot 100 mg of verlaagd tot 25 mg. De maximale dosis - 100 mg.

Kamagra 100mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
100 mg x 180 pillen €437.75 €2.43 €111.46 Gratis bezorging
100 mg x 120 pillen €296.14 €2.47 €70.00 Gratis bezorging
100 mg x 84 pillen €210.31 €2.50 €45.98 Gratis bezorging
100 mg x 60 pillen €152.38 €2.54 €30.69  
100 mg x 32 pillen €82.42 €2.58 €15.22  
100 mg x 20 pillen €53.66 €2.68 €7.36  
100 mg x 12 pillen €36.61 €3.05 €0.00  

Wij leveren met:

Bezorging